L’Aixovar és el Regal de regals, ideal per reis.

http://www.youtube.com/watch?v=YuV4xKMUvak

Cotó, artesania, il·lusió, suavitat, futur, economia real, sostenibilitat.

Aixovar és tot això i volem compartir-ho amb vosaltres.

Podeu fer una cop d’ull a la nostra botiga i veure si hi ha res que us agradi per a vosaltres o per algú especial.

Butlletí de Desembre de 2012

Volem presentar-vos el nou Aixovar. Aquest projecte, renascut d’entre les cendres, té com objectiu crear economia real, és a dir just i de proximitat. També sostenir el tèxtil, que tantíssima tradició té en el nostre país.

Possiblement seria més senzill vendre la marca a una cadena i esperar una bona campanya mediàtica, però pensem que és més adient i bell que siguin els joves els que en dibuixin un futur propi, que s’ho facin seu i obrin el camí que volen fer. Per això, el preu de la peça és coherent amb el valor que té. Són assequibles per la majoria i dignes per les parts que hi han treballat. La nostra és la perspectiva de la microeconomia, mirant-nos el producte com quelcom amb valor, una peça de qualitat que s’ha pensat i fabricat per ser útil i per durar. Perquè quelcom no es  fa teu en el moment en què ho pagues, es fa en el moment en què forma part de la teva vida. I això requereix un temps que les grans empreses han bescanviat en detriment del producte i d’allò que un posa en joc quan paga per tenir quelcom a casa seva. Perquè pagar NO és gratuït. Comporta un cost humà, que és el que realment importa.

Per això demanem que feu difusió d’aquest butlletí electrònic i us animem a participar a les xarxes socials. Tenim compte a Twitter, Facebook, Google + i Pinterest!

Aquesta entrada ha esta publicada en Cotó, General, Nadal, Regals, Vídeos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *