Aixovar, amb tu cada primaveraAixovar, contigo cada primavera

Heu dormit mai entre cotons que fan olor de cotó? Coneixeu el pes noble d’una vànova gruixuda i amable quan fa fresqueta, després de treure’ns les plomes de l’hivern? Els tractaments respectuosos d’encongiments i rentats que apliquem als nostres teixits ens permeten oferir-vos la imatge del cotó roig tradicional, i una dolçor i tendresa inèdites que la vostra pell agarirà. Bona primavera amb Aixovar!

Anunci primavera Aixovar from Cotó Roig on Vimeo.

¿Habéis dormido entre algodones que huelen a algodón? ¿Conocéis el peso noble de una colcha gruesa y amable cuando refresca, después de haber guardado las plumas del invierno? Los tratamientos respetuosos de encogimientos y lavados que aplicamos a nuestros tejidos nos permiten ofreceros la imagen del algodón moreno tradicional, y una dulzura y ternura inéditas que vuestra piel agradecerá. ¡Buena primavera con Aixovar!

Anunci primavera Aixovar from Cotó Roig on Vimeo.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cotó, Vídeos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *