De fira a la Colònia tèxtil Cal Rosal

CR_antic_01 Fabrica vella  Llibre Cal Rosal 150 anys

Colònia tèxtil Cal Rosal. Fàbrica vella

El passat cap de setmana a Aixovar vam sortir de fira, i l’entorn no podia ser més adequat: la Colònia tèxtil Cal Rosal, la primera Colònia tèxtil catalana documentada, i mirall de tantes altres, on generacions de dones i homes, dempeus davant els telers o les cardes i filatures, han teixit la nostra història i la nostra cultura tèxtil. Sense el treball de tots ells, sense la transmissió del coneixement i de l’ofici, projectes com el nostre no serien avui aquí, així que participar en aquesta fira i agafar el relleu és la nostra manera de retre’ls homenatge i de donar-los les gràcies.

Fira2webR

L’equip d’Aixovar

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Conferències, Fires, Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *